За Компанията Верди-М 2003

 

Почистване на входове, почистване на офиси, почистване на стъкла, Пране на мека мебел Пловдив

Компания Верди-М 2003 ООД стартира в сферата на професионалното почистване от 01.03.2009г. в гр.Пловдив.

През 2014 г. компанията започна дейност и на територията на гр.София и региона.

           Благодарение на дългогодишния натрупан опит, към настоящия момент ние предлагаме на нашите клиенти професионално, точно и адекватно на техните нужди професионално почистване,както и комплексно обслужване с доставка на консумативи и материали за санитарни и битови помещения, а в днешната ситуация работим и с одобрени от МЗ висококачествени дезинфектанти.

           При предлагания от нас безплатен оглед на Вашия обект – офис,заведение, частен дом, бизнес сграда,промишлен или производствен обект и др. – ние Ви даваме точната рецепта и правилния план за почистване и в зависимост от Вашите нужди, то може да бъде както еднократно / шоково /, така и абонаментно.

           За гр.Пловдив Верди-М 2003 ООД е лидер в почистването на жилищни входове –  почистваме Етажни собствености,които ни наемат пряко,а също работим и с фирми за управление на Етажна собственост,с които работим като подизпълнители в областта на почистването.В гр.Пловдив наши партньори са БГ  Домоуправител, Домоуправител ПЛОВДИВ, Домоуправа , Домоуправа-профи и др.В София наши партньори са Вход мениджър, Профи дом.

      Предлагаме различен и гъвкав график на посещения на жилищните входове,според желанието на клиента –  1път седмично, 2пъти седмично, 2 пъти месечно и др..

     Разполагаме с професионална почистваща техника –промишлена прахосмукачка за фино прахосмукиране и подопочистваща машина за почистване  на паркинги,гаражи и халета,  професионални препарати за качествено почистване и  персонал от коректни и отговорни хора.

      За почистването на частни домове разполагаме с професионални машини за пране на мека мебел, килими, матраци, както и с Рейнбоу система за дълбочинно обезпрашаване и премахване на акари.

    Също така почистваме основно и абонаментно апартаменти, къщи, офиси и всякакви помещения.

  За гр.Пловдив работим с клиенти като: Компания Хелиос метал център АД,   Заведения Макдоналд’с, Либхер, Мексон, Училища, ОБществени сгради  и много други.

  От 2018 година Верди-М 2003 ООД започна да развива дейността си и на територията на Австрия в гр.Виена,като там компанията се казва Ver-Di-Au e.U.

       Във Виена почистваме частни домове, заведения, офиси, а също и апартаменти за нощувки на туристи.

          

         Ненапразно нашият девиз е:
         ПОЧИСТВАНЕ ДО БЛЯСЪК НА РАЗУМНА ЦЕНА!!!

        Чрез нашите услуги, Вие спестявате време, нерви и пари.

         

Ние знаем,че качественото почистване е  важно за Вас!

Нашият девиз е:

ПОЧИСТВАНЕ ДО БЛЯСЪК НА РАЗУМНА ЦЕНА!!!

Ние знаем, че качественото почистване е важно за вас!

Чрез нашите услуги, Вие спестявате време, нерви и пари.

Свържете се с нас още сега

0897 661 773