Почистване с пара

Професионално почистване с пара за град Пловдив

Професионално почистване с пара

Какво можем да почистим с парочистачката.

Да почистите различни мазнини в кухнята. С парата можете да премахнете лесно мазнината от фурната, както и около нея. Тя ще се размекне от парата и след това ще можете лесно да забършете.
Плотовете на кухнята могат да се дезинфекцират и почистят от бактерии и микроби, лесно и бързо само с пара. Така няма да ползвате излишни химикали.

Освежаване на тапицерията. С подходящ накрайник можете да освежите и почистите тапицерията на дивани, килими и пердета, без да ползвате препарати, които могат да повредят тяхната визия.

Почистване на плочки и фуги в банята, става лесно с насочване на парата към мръсотията и ще видите как всяка черна фуга заблестява след като бъде почистена.
Освежаване на килими, мека мебел с помощта на парата. Освежете, почистете и дезинфекцирайте вашите килими с парочистачка. По-упоритите петна можете да отстраните като насочите парата към тях и след забърсване то ще е изчезнало.
Щори, завеси също можете да почистите с парата. След насочване на парата,без усилие всичкия прах и петна изчезват както от вертикалните, така и от хоризонталните щори. Всичко изчезва с едно движение, ако има по-упорити наслоявания просто ще е нужно да минете няколко пъти по ламелите, за да отстраните всичко.