Предлагаме абонаментна или еднократна услуга за почистване на стъклени  фасади

Почистване на офиси и бизнес сгради

Предлагаме абонаментна или еднократна услуга за почистване на стъклени  фасади, гарантирайки изряден вид на вашата фасада.  Ние разполагаме с модерна техника и отлично обучен екип за почистване на различни по вид и размер стъклени и фасадни повърхности

Йоник система за почистване е удобна И практична, И Е ДОБРА В  борбата си срещу всякакви нечистотии. Йоник методът използва специален дълъг телескопичен прът, който позволява миенето  на прозорците и фасадите от самата земя.
Основната тайна на системата е нейният механизъм за йонизиране на водата, т.е. филтриране, благодарение на което прозорците са гладки и съвършено чисти – без следи и мазни петна! Йоник системата използва само вода,И НЕ И Е НУЖЕН ПРЕПАРАТ , така че тя се смята за най-модерният екологично чист начин за професионално почистване!

При трудно достъпни места работим с професионални алпинисти, които са натрупали дълъг опит и могат да отстранят всякакви замърсявания и да осъществят качествено почистване без значение от височината.